Helgen..

Nu börjar denna helg lida mot sitt slut och om jag fick välja skulle jag gärna förlänga den med ett par dagar :) I fredags var jag i alla fall ledig, då åkte jag och kimmo runt och kikade lite så var vi även på banken och fixade lite saker. Vi inhandlade även Playstation Move som visade sig vara riktigt roligt :) På kvällen bjöd vi över Sanna & Fredrik på 3rätters sen spelade vi det nya spelet. Haha hade riktigt trevligt!
På lördag morgon kl 7.00 befann jag mig på jobbet, något trött men 10 timmar passerade relativt snabbt och kl 17.00 fick jag bege mig därifrån. Då gick jag till Spicy hot och köpte mat, hämtade upp K sen åkte vi hem och åt och spelade sen kollade vi på TV och sov :)
Idag har jag kollat när K spelade innebandy sen har jag inte gjort så mycket, lagat mat och tvättat. Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta tvätten sen invänta solsidan :) Har haft en mycket bra helg även om den har gått lite för fort.
Puss puss!

Uppe med tuppen..

Ska snart bege mig till jobbet, jobbar 7-17. Kommer inte bli en rolig dag, blääää!

Långledig helg..

Har vart ledig ända från i torsdag och det har vart underbart skönt :) Torsdagen började med att jag tvättade och packade typ hela förmiddagen. Runt halv 4 så åkte jag till Surahammar för att kika på hockey med Kimmo, Tim & Kryckan. Arboga vann över sura och direkt efter matchen började jag och kimmo våran resa mot Dalarna. Vid 21.30 var vi framme i stugan i Rog där Sanna & Fredrik väntade med kvällsmat på bordet. Under kvällen åt vi mat och spelade lite spel sen la vi oss och sov, alla var ganska trötta :) Nästa morgon gick vi upp strax innan 9, käkade frukost sedan begav vi oss några mil bort för att besöka Lager 157, myyyycket bra val av oss. Ingen kom tomhänt därifrån, shoppade även lite på scorett outlet :) Sedan begav vi oss mot Bjursås där vi käkade lunch på någon sunkig pizzeria och efter det åkte vi hem till stugan där vi böt om och sedan begav oss ut i backen för att åka längdskidor. Haha jag det gick väl sådär eftersom skidspåret innehöll ett antal branta backar, jag ramlade så nu är mitt knä helt blått :) men jag var faktiskt inte den enda som ramlade, hehe. På kvällen åt vi bara mat och spelade spel sen sov vi.
I lördags gick vi också upp runt 9 sen så drog vi ner till backen då dom andra skulle åka skidor, själv så nöjde jag mig med att titta på :) När Sanna hade tröttnat drog vi in till Falun och handlade lite, sen begav vi oss mot afterskin där vi käkade lite o så och efter ett par timmar där så åkte vi tillbaka till stugan igen. Softade lite, sen lagade vi mat och efter det kollade vi på film, John Tucker must die, efter filmen blev det sängen :) Dagen till ära har vi packat och städat i stugan sen kört hem :) Stannade på vägen och åt lite mat och nu har vi hunnit vara hemma några timmar, har iaf packat upp allt och nu ska jag snart duscha sen kika lite på TV. Jobbet väntar imorgon igen. Pusss!
Här kommer några bilder från helgen också :)

Paket från H&M

Detta kom med posten idag :)

2011

Det här blir mitt första inlägg 2011, och det här året ska jag försöka uppdatera lite bättre än 2010 :) Året började väldigt bra, vi firade in det nya året i Arboga hemma hos Annica, Danne & lilla Pixie tillsammans med Jeppe, Therese och Svala :) Åt 3-rätters middag som smakade utmärkt sen blev det en ganska lugn kväll som bestod av massa prat, sällskapsspel och lite raketer. Vid tvåsnåret begav vi oss hem till Jeppe & Therese där vi även som kvar. Gårdagen blev en riktigt slappardag, köpte Subway och godis sen tittade vi på The town, mycket bra film. Senare på eftermiddagen drog grabbarna iväg och spelade TV-spel, själv blev jag kvar med Therese och Svala och mös, kikade på fångarna på fortet sen lite på Patrik 1,5. Vid halv 11 hämtade jag upp K och vi åkte hem till Västerås igen, väl hemma somnade vi som stockar båda två. Vaknade utvilade imorse och dagen till ära har vi vart ute och kikat runt lite och även handlat. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, kryckan var förbi en sväng också.
Nu ska jag nog kika lite på TV tror jag, jobb imorgon men bara tredagarsvecka sen väntar en långhelg, då ska vi förmodligen bege oss till Dalarna till Fredriks stuga :)
Ha det bra tills vi hörs igen. Pusspuss!
Bjuder på en bild på mig & K

RSS 2.0