Marley & Jag

Idag har jag inte gjort många knop men det har vart skönt det också :) Var i alla fall och handlade lite på Ica så bestämde jag mig för att hyra en film. Inte det lättaste för mig eftersom jag har sån jävla beslutsångest oavsett vad det gäller, men det slutade att jag kom hem med Marley & Me. Den var väldigt bra, ända till slutet så börja jag tjura som fan. Så sorglig, HATAR när djur dör och det fick mig att tänka på när min lilla Elsa dog. Min första kanin, men hon var nästan som en hund, haha gick lös inomhus, hoppade upp och la sig brevid en i soffan, snodde godis ur godisskålen osv, lilla skruttan <3 Det är så mysigt med djur men det är läskigt hur nära man kan bli. Nej nu ska jag sluta med depp-talket och kika lite på TV eller nått :)






Puss!

När?

När ska sommarvädret komma tillbaka igen? Trött på regn och molnigt nu! Som tur är blir det väl en resa till Turkiet i september när pappsen fyller 50 år :)

Både igår & idag har jag vart på stan. Igår var jag där med Emma M, åt lunch på Vivaldi, sallad givetvis. Sen kikade vi runt i lite affärer. Kom hem med ännu en bikini. (Sen på kvällen klickade jag hem två till). Idag var jag ner med Hanna en sväng, åt glass och köpte ett par bikinitrosor, haha men jag har kollat in de ganska länge nu så jag tyckte att jag kunde slå till. Nu ska jag kika på Real Housewifes of NY, hörs!

Puss!


Bilder från Tyskland


På väg


Niclas & Kimmo


Kägel


Heide Park


Jag & Niclas


Karusell


Niclas, Kimmo & Pappa


Utsikt


Mysiga hus på Heide


Finns många fina hus i Tysland :)


Jag & Nicas


Stallet jag skrev om tidigare

Hemma igen

Ja, det har jag ju vart sen i torsdags kväll men har inte orkat skriva ;) hehe

Tidigt i tisdags började vi resan ner mot Helsingborg. Runt halv 4 blev vi stoppade av en civilpolis så pappa fick blåsa, det gick ju bra så det var bara att rulla vidare. Från Helsingborg tog vi båten över till Danmark, åkte genom Danmark och vidare till Tyskland. Väl framme i Tyskland, runt klockan 1, så åt vi Donken sen körde vi vidare ner mot Soltau (stavning?).  Åkte och handlade och tog in på gasthouse, var riktigt mysigt ställe faktiskt. Åt skit god mat och spelade kägel sen var vi så trötta efter dagen att vi slocknade ganska tidigt :P
   Onsdagen gick vi upp vid 8 och åt frukost sedan packade vi ihop och åkte mot Heide Park. Där gick vi runt i nästan 9 timmar och åkte massor mer karuseller. Sjukt stort och roligt. Ska visa lite bilder sen :) När vi var nöjda på Heide Park så åkte vi mot Lübeck där vi letade efter ett hotell att sova på, vilket inte var det lättaste då det mesta var fullt. Men till slut hittade vi ett i alla fall. Och mitt där ibland villor och hotell ligger ett litet stall med 3-4 hästar, haha :P Mitt i "stan" liksom, det var lite häftigt tycker jag. Sen började vi vandra neråt för att hitta en restaurang att äta på och på vägen förstod vad jag mamma menade med att mina röda hjärtlampor såg ut som horlampor. hahah, det var nämligen vissa fönster som hade röda hjärtlampor lysande och lockade med Thaimassage utanför, det tycker jag var roligt. Ja,väl på restaurangen åt vi jätte god mat igen sen traskade vi hemåt och sov.
   På torsdagen gick vi upp vid 8 igen, åt god hotellfrukost sedan åkte vi till CitiMarkt för att inhandla lite öl, vin och kindergodis. hehe Sen rullade vi hemåt. Var väl hemma runt 21.30 på torsdag kväll och då somnade man gott.
Tänkte visa lite bilder från resan sen, har dom på andra datorn :)

I fredags umgicks jag med Emma, vi köpte Spicy Hot och såg på Wallander - Kuriren, sen när hon hade åkte kikade jag lite på Mammut. Igår fortsatte jag kolla på filmen tillsammans med mamma sen åkte jag hem till pappa och hängde där, tittade på när sanna städade bilen och så :P Sen hem och duscha och fixa mig lite och sen hem till sis som hade en liten fest. Stannade inte där alltför länge, kände mig trött och var inte på humör så jag åkte hem till pappa en sväng och sen hem och sov. Nu sitter jag här, funderar på att åka ut till Hälla och kika lite.

Puss! 

Snart bär det av

Klockan 3 i natt så åker vi :) Har nästan packat klart nu, bara lite smink, shampo och sånt kvar men det får bli efter jag har duschat. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kika på tv och sådär sen ska jag väl sova några timmar innan vi åker också.

Hörs när jag kommer hem, blir nog på torsdag eller fredag.
Puss!


Söndag

Känner att jag har blivit ganska aktiv här på bloggen om man jämför med hur jag har vart innan. Vet inte riktigt vad det beror på men kanske att jag har mer tid nu när jag är ledig :)

Imorse vaknade jag i alla fall strax innan 6, normalt? Nej, jag kunde inte somna om heller så jag gick upp då. Tröttheten kom dock ikapp mig runt tio så då la jag mig och sov en timme. Runt lunch åkte jag upp till Arlanda för att hämta Pappa, Sussie och Niclas. Fick ett fint vitt linne av pappa :) Var väl tillbaka i Västerås runt klockan 16, då åkte jag med pappa hem en sväng sen åkte jag hem. Nu ikväll har jag vart hos pappa igen, åt pizza och sådär. Så kom Sussie, Madde och Alva förbi, (Zingo också), satt och gosade lite med Alva, hon är så söt skruttan :
Nu är jag hemma igen, ska kolla på en film som börjar klockan 21 som heter We were soliders.

Imorgon blir det till att packa och lite sådant sen på natten så drar vi ju till Tyskland.
Skriver säkert mer innan jag åker, Puss!

Att lära utan att göra, är som att älska utan att röra.

Växla pengar

Har precis dammsugit och skruat golven, i alla rum utom mitt eget pga att jag visar lite hänsyn år herrn som ligger och sover där ;) Idag har jag även vart ute på hälla en sväng, var nästan ensam på IKEA, inte så konstigt en lördagsmorgon klockan 10 men är man morgonpigg så är man :P 

Nu funderar jag på att cykla ner på stan och växla in lite pengar till Euro som jag ska ha när vi åker till Tyskland natten mellan måndag och tisdag. Sen ska jag nog inte göra något speciellt idag, fixa ordning det sista i mitt rum så det är klart sen och sedan ska jag väl umgås med K. Kanske åka upp till pappa och städa och tvätta bilen. Imorgon ska jag åka till Arlanda för att hämta Pappa, Niclas & Sussie sen får jag se vad jag hittar på, kanske hänger hos pappa ett tag. 
Vi hörs sen.!

 

Det börjar ta sig...

Valde ju inte rätt dag att städa rummet på med tanke på vädret men nu börjar det ta sig och har bara "grund" stdäning kvar, dvs damma, dammsuga och skura. Garderoberna och allt är klara, blev en säck med kläder och en med skräp som får gå bort. Känns skönt :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag ta mig ner på stan och träffa Emma, ska bli trevligt. Senare ska jag ut och äta med mammi sen får vi se vad som sker. Provtagningen imorse gick i alla fall relativt bra, men jag hatar det ändå. Hoppas att proverna visar vad de ska så kanske jag inte måste ta nya prover förän om ett år.
Ne, nu blir det duschen som sagt.
Ciao!

Tråkigt att städa

Usch vad det är tråkigt att städa! Eftersom jag har bestämt mig för att städa och rensa bland mina saker ordentligt under semestern så tyckte jag det var lika bra att komma igång ikväll så jag får några saker på listan avbockade i alla fall. Jag tog tag i sängbordet, översta byrålådan där jag har hur mycket skit som helst, allt ifrån pennor till gammalt smink. Men nu är det väck :) Sen rensade jag även mitt badrumsskåp vilket också var behövligt.

Det jag har kvar att göra nu är:
Rensa mina garderober
Rensa resten av byrålådan
Rensa databorde
Damma
Dammsuga
Skura



Men nu är jag klar för ikväll, får se hur mycket mer jag orkar imorgon. Det är ju skönt när allt är rent och snyggt, speciellt när man kommer vara hemma lite mer nu under semestern :)
 Imorgon bitti blir det i alla fall att åka till vårdcentralen för att ta blodprov, HATAR DET. Imorgon måste jag dessutom åka själv, mamma brukar alltid vara med. haha <3 Nej nu ska jag sluta skriva och duscha innan jag hoppar i säng :)

PUSSS!!

Happy :)

Böt bort mitt jobbpass på fredag vilket innebär att jag bara har en enda dag kvar tills semester :D Imorgon jobbar jag 7-15 sen så!


Onsdag

Idag är det onsdag, börjar  jobba om drygt en timme, känns väl sådär. Men nu är det som sagt bara tre arbetsdagar kvar tills jag har semester,  känns så välbehövligt just nu då jag är ganska less på jobbet för tillfället :P

Nää, nu ska jag bädda sängen och ringa familjeläkaren och höra om blodproven jag ska ta. Sen ska jag nog cykla ner lite tidigare till jobbet och kolla efter en ny kalender :)
Puss!


3 3 3 3 3 3 3 3 3 3


Tröttis

Usch, nu sitter jag här och gäspar. Var ju uppe halv två i natt och körde pappa & Niclas till arlanda. Det gick fin fint hela vägen dit sen när jag var på väg hem (ensam) så åkte jag av på fel avfart men med pappa i telefonen så löste det sig med en usväng ;) hehe såg en jätte söt liiiiiiten rävunge när jag åkte också, sötsötsöt. Sen när jag närmade mig Västerås så ser jag att en bil står med varningsblinkers på vid sidan av vägen (var enkelfiligt där) Då har han kört in i mitträcket så hela bilens front var ju pajad och punka på vänster framdäck. Usch usch, som tur var hade redan en annan bil stannat för att hjälpa så jag kunde köra vidare hem. Rullade väl in hemma vid 4 snåret. Då gick jag och la mig sen upp för att jobba 12-16. Seg dag, satt och läste tidningen, löste korsord och suduko så tiden gick ganska snabbt iaf :P

Nää nu ska jag äta jordgubbar med mjölk innan jag lägger mig och kollar på film.

5 arbetsdagar kvar till semester!

Nöjd

Ja. nu är jag nöjd med kvällens insats, blev lite mer rensing av underkläder och sedan dammsugning och lite dammning i mitt rum. Får väl se om jag fortsätter imorgon, beror på om jag fortfarande är på städhumör då ;) Imorgon ska jag i alla fall träffa Pappa som kommer hem från Norge och sen får jag se vad som hittas på. Nu blir det i alla fall sängen :)

Natti!

Rensing

Jaa, fick för mig att jag skulle rensa bland ALLA mina trosor, de som känner mig vet att jag har en hel del :P haha, ändå rensade jag inte för alltför länge sedan men den här gången var jag lite hårdare så nu är det inte riktigt lika många kvar. Så här såg i alla fall min samling ut innan rensning.



Nu ska jag bara lägga ner dom i lådor igen :P

Vart tog sommaren vägen?

Ja, med tanke på vilket väder vi har (i alla fall här i Västerås) så är det nog tur att jag inte har semester riktigt än. Jag HOPPAS verkligen att det blir bättre tills min ledighet börjar men annars får man väl ta det som det kommer. Man kan ju faktiskt hitta på saker ändå, men kanske inte sola & bada. Idag har jag i alla fall jobbat, fick sluta redan 13.30 eftersom det var så lugnt och det var ju skönt för mig eftersom att jag var hur trött som helst. Cyklade hem och slumrade lite i soffan, i max 5 mintuer men det var tydligen tillräckligt för att få lite energi. Sen har jag även vart snäll mot Pappsen, jag var och hämtade ut lite pengar på Forex som han hade beställt, självklart råkade jag gå till fel Forex, tänkte ju inte på att Forex bank har öppnat och det var ju såklart där han hade vart gubben :P hehe men nu är det fixat och klart i alla fall, ska skjutsa de till Arlanda tidigt på söndag morgon där de senare ska flyga vidare till Bulgarien. Nää, nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen och kika lite på TV och lyssna på regnet, det är ju iofs ganska mysigt så länge man kan hålla sig inne. Imorgon har jag en efterlängtad sovmorgon efter att ha börjar klockan 7 tre dagar i sträck. Dessutom med en sötnos brevid mig!!! Pusss och god natt :)

Kvällsfika

Har precis käkat kvällsmat, det blev lax, färskpotatis, fetaostsallad och mjölk. Mycket gott :D Snart ska jag förflytta mig ner till Café Gränden där jag ska fika med Hanna, Jenny & Emma B, ska bli trevligt med lite tjejsnack :)


Imorse var jag på väg att försova mig (på tal om ingenting). Hade ställt klockan 6, jag vaknade och TRODDE att jag bara kollade bort någon sekund sen när jag kollade på klockan var den 6.35 och jag skulle börja 7.00. Men jag hann, var på jobber 6.48, bra gjort tycker jag!

Nu ska jag pussa lite på min baby innan jag åker :)

Shoppat :)

Har vart nere på stan med mammi idag :D Shoppade två byxor/jeans och två lite tjockare tröjor men som ändå hade korta ärmar så nu är jag väldigt nöjd. Konstigt att man kan bli så glad av att handla nya kläder. Just nu håller jag på att organisera upp min garderob lite, får knappt plats. Får se om det blir fika med Hanna & Jenny lite senare, hoppas på det :)

Ciao så länge!

Power Meet

Ja, ingen som bor i Västerås kan ju knappast ha undgått att det är Power Meet i helgen. Eftersom att jag bor precis vid cityringen och en mack som har öppet 24/7 så är jag omringad av raggare och MASSOR av bilar dygnet runt. Imorse när jag var ute med Billy såg jag även en bil där det låg 4 st och sov, haha, det kan inte ha vart vidare bekvämt.
   Igår var jag faktiskt nere vid den riktiga crusingsträckan där alla stånd och det är. Jag & Emma gick ner och åt langos och köpte godisremmar, mycket trevligt och gott. Dock blev vi inte så långvariga utan gick hemåt mig runt 22, var väl hemma ca 22.30 och tur var väl det. Började regna, åska och blixtra som fan. Vilket crusingväder ;) jaja, jag var glad att jag var inne i alla fall.

Nu sitter jag här med en sovande hund under fötterna, ska nog ta en promenad med skrutten snart sen se på film och mysa i min ensamhet :)
Puss!

RSS 2.0