Trevlig helg

I fredags så sa jag ju att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt och så blev det. Men jag kunde ändå inte sova av olika anledningar så det blev max 3 timmars sömn, var lagom trött när klockan ringde strax efter 6. Jobbade i alla fall till 16 sen begav jag mig till Önsta IP för att de Niclas match, var ju som sagt Aros Cupen. På kvällen var jag så trött så då kollade jag på nya Wallander (Skulden) med mamma & Kimmo sen blev det sängen i skaplig tid. På söndagen for vi upp och kollade på fotboll igen, det blev vinst. Klockan var bara 11 när matchen var slut och eftersom det var så fint väder kändes det inge kul att åka hem igen så jag & Kimmo åkte ut till mormor & morfar i stugan :) Där åkte vi ut med deras flotte och satt ute på vattnet ett par timmar, åt och drack och så :) Blev lagom bränd, tomat. haha men det blir snart brunt ;P Sen åkte vi hem till 17 igen och kollade fotboll ännu en gång, avgjordes på straffar så det var väldigt spännande, dom vann i alla fall.

Idag har jag jobbat så jag missade deras första match som dom vann och det ledde dom vidare till final. Efter jobbet åt jag glass med Angelica sedan åkte jag och sanna och hämtade Billy och åkte ut till Hamre där vi kollade finalen mellan SSK och BK30. SSK vann så jag blev glad, kul att dom fick vinna :) Det var faktiskt bara västeråslag som fick pris i den åldersgruppen så det var ju också kul ;P
Nu tittar jag på The Hills så ska jag snart lägga mig och kolla på Wallander :) Hoppas Billy kommer in och gosar när dom kommer hem, sist somnade han ju med mig i min säng ^^ hehe

Kram!

Wooork

Jaa, har jobbat idag till klockan 19 och så börjar jag imorgon bitti klockan 7 så det blir en lugn kväll för mig. När jag slutade köpte jag McDonalds och åt med Sanna men nu har hon gått ner på stan så nu sitter jag här ensam. Hade egentligen tänkt att åka förbi pappa men han är inte hemma än så då blir det så sent med tanke på att jag ska upp runt 6 imorgon så jag stannar nog bara hemma och kollar lite på The hills ;D hehe Ska nog gå till macken och köpa godis och bädda ner mig i sängen, är riktigt trött faktiskt.

Pusss!

Strålande väder :D

Sååå skönt med sol och värme och som tur är så är jag ledig idag :D
Igår jobbade jag tidigt, var så dött på jobbet att jag fick gå hem kl 14. Då åkte jag hem så gick jag och Sanna ut och satt oss och åt jordgubbar, Sen ville sanna gå in och jag ville inte sitta kvar ute själv så jag åkte hem till pappa :) Satt ute och kikade när han grejade med huset, satt upp nyya hängrännor och målade om lite och sådär. Sen gosade jag med lilla Alva när hon kom dit men hon var trött så efter en stund somnade hon i mitt knä och då kunde jag slita mig och begav mig hemåt.
   Väl hemma så ringde mamma, hon var på väg till en kompis (cyklade) och hade stannat vid en liten krock. Det var en kvinna som hade blivit påkörd av en moppe, båda hade ramlat men hon på cykel hade skadat sig värst, så mamma frågade om jag kunde köra henne till akuten. Så jag satt mig i bilen och begav mig dit, usch, HELA vänstersidan var full av skrapsår, köttiga sådana. Jag som HAATAR blog och sådant försökte att inte titta :P

Idag ska jag nog åkte till pappa en sväng, tänkte sola lite där, inte så kul att ligga i bikini här bland alla höghus. hehe Sen får jag väl se vad jag hittar på :)
Ha en bra dag!

Långledigt

Ja, nu är ledigheten slut men det känns helt okej att börja jobba igen nu eftersom jag har vart ledig fredag, lördag & söndag. Tråkigt bara att man inte kunde få ha det här fina vädret när man var ledig. I helgen harjag inte gjort så mycket, i fredags åt vi mat hemma hos Inge och sådär, tog det lugnt bara. I lördags så var Jag, Kimmo, Sanna & Pappa i Eskilstuna och kollade när Niclas spelade fotbollsmatch. Haha, vi hade stora svårigheter med att hitta till rätt plan så vi missade en del av första halvlek. Matchen förlorades av SSK så vi styrde bilen hemåt Västerås igen. På kvällen åkte vi hem till Pappa och åt mat, grillat :) Sussie och Alva var också där, hon är såå söt den ungen!
Igår blev det en riktigt slö dag, var på IKEA, tvättade bilen och sen såg på film.

Lääängtar så mycket tills jag ska ha semester, ska vara ledig vecka 30,31 & 32 :) Alltså två veckor i juli och första i augusti. Jag hoppas att vi kommer iväg till tyskland som det är tänkt. Har tänkt åka med pappa ner dit och gå på HeidePark och sådär :) Skulle vara väldigt kul om det blev av. Annars har jag ingenting inplanerat under semestern, blir väl att bara vara, sola & bada och sådär sen får jag se vad som dyker upp :)



Jaja, nu ska jag fixa ordning mig för jobbet. Ha en bra dag allihopa!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Samma sak om och om igen.........
även fast du vet hur ledsen du gör mig!!!!!!!!

Nya glasögon

Idag innan jobbet så var jag inne hos optikern och kollade på nya glasögon, känns som att mina börjar bli ganska slitna eftersom jag knappt kan använda linserna längre (blir rödsprängd i ögonen och får jätte ont). Hittade väl några olika, men jag vet liksom inte vad jag ska kolla efter för modell, blir bara så att jag kollar på sådana som liknar de som jag har nu och det är ju lite tråkigt. Hehe, jaja får väl se vad jag hittar på är ju ingen brådska direkt.

Idag jobbade jag i alla fall, mår hyfsat bra, bara lite förkyld. En kund sa åt mig att äta mycket citron så jag får väl göra de :P haha Ikväll kommer jag vara vaken länge, ska hämta K i Dingtuna lite senare, runt 00.00-00.30, vi får väl se om ajg lyckas hålla mig vaken ;) Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite i min bok, den är SÅÅÅ BRA och snart är den slut :( Då får jag väl leta upp någon ny bok.

Puss!

Sjuk?

Gick hem från jobbet idag, mådde inge bra alls så den här dagen har jag spenderat pendlandes mellan sängen och soffan och boken och The hills. Känner mig lite bättre nu i alla fall och som tur är så är jag ledig imorgon så att jag kan vila upp mig.

I helgen är det midsommar också, känns så överskattat så jag får väl se vad som hittas på beroende på hur jag mår och sådär.

NU ska jag göra något annat, kanske prova bikinis eller nått, hehe.

Puss!

Juni?

Jaa, vi har redan rullat in i juni och det här ska vara sommarvädret? Har fan regnat heeela helgen :P Jaja, nog om det. Idag har jag jobbat, var väääääldigt dött på jobbet så jag satt och läste min nya bok som jag har köpt :) 14 år till salu heter den, verkligen bra och läsvärd bok. Dessutom utspelar den sig lite här i västerås och sen i surahammar. Känns så konstigt att sådant händer så nära en själv.



Snart ska jag krypa ner i sängen och kika på Wallander som jag köpte till Aftonbladet idag :)
Puss!

Ledig

Idag har jag vart ledig. Började dagen nere på stan där jag shoppade lite presenter eftersom både mamma och sis fyller år i veckan. Sen hämtade jag mamma & Inge på stationen, de hade vart i Stockholm och sett Bruce :) sen fick jag med mig emma till hälla, där köpte jag bara presentpapper :)

nu ska jag bänka mig i sängen och kolla på gamla avsnitt av the hills :)

Puss 

Var ett tag sen...

Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev här men det har väl inte hänt speciellt mycket sedan dess heller. I fredags var blev det utgång. Började hemma hos Hanna tillsammans med Emma, Ida & Carro. Lite senare begav vi oss ner mot stan och pluto. Stannade kvar tills det stängde och då häll mina fötter på att explodera, hehe. Tog taxi hem till Kimmo där jag spenderade natten. I lördags var jag på Hälla med min lillebror. Köpte ett par byxor och underkläder sen käkade vi lite på Donken. På kvällen umgicks jag med Hanna, vi kikade Robinssonfinalen (jag tycker att Jarmo skulle vinna).
I söndags blev det några timmars jobb sedan styrde vi bilen mot stugan för att fira mors dag. Vi åt mormors goda mat och sen tårta ;D

Den här veckan har endast bestått av jobb och det blir nog bara jobb fram tills fredag då jag är ledig. Nu ska jag nog kika på Paris Hiltons nya serie och under tiden ska jag röja lite på min tröjhylla i garderoben, hehe det behövs.

God Kväll!

RSS 2.0