Onsdag

Idag har jag jobbat, vart på Jysk, handlat med mamma, lagat mat, städat mitt rum. Nu sitter jag här, ska snart in i duschen sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng och kolla på TV och så småningom ska jag väl sova :)

Imorgon blir det jobb 11-19 sen blir det nog bara att ta det lugnt :)

Duschen väntar...

Hösten på ingång...

Ja nu börjar det kännas att sommaren är slut och att det går mot höst, ganska mysigt tycker jag :) Satt här för mig själv och tänkte att jag inte hade vart utomlands en enda gång i år men sen kom jag ju på att jag var i Marbella i början av året. Är annars van att åka bort varje sommar men denna sommar blev det inte så, det blev Göteborg 3 vändor istället, men det har vart kul det också :)

Här kommer en bild från varje tur till Göteborg:



En sliten Emma har slocknat efter vår låååånga dag :P hehe





Jag på midsommarfesten hos Björn, det gick utför efter den här bilden :P





Jag redo för ännu en kväll i Götet :)

Äktenskap...

"Äkteskap är när den ena personen alltid har rätt och den andra är mannen"
Precis så stod det på en magnet som Kimmo köpte till mig igår, haha. Han sa att han direkt kom att tänka på mig när han såg den och var tvungen att köpa den. Haha, det säger ju det mesta om hur jag är som person, eller? ;P

Idag har jag jobbat, det var lite segt att gå upp imorse men annars gick det bra. Efter jobbet cyklade jag hem, duschade sen åkte jag & Kimmo till IKEA. Kollade på säng och lite sånt där, finns så fina grejer :) Efter det så åkte vi och köpte pizza, hem och åt och kollade på TV. Nu sitter jag här, känner mig ganska trött faktiskt, det tar på krafterna att jobba :P Ska nog lägga mig och kolla på Wallander nu, kommer förmodligen somna innan filmen är slut men jag ska ge det ett försök i alla fall. Jag tycker ju om att somna till TV:n, det värsta (som dock händer ganska ofta) är att somna med glasögonen på, men utan de så ser jag ju knappt någonting. Det är inte lätt när det är svårt inte, hehe.


Sängen kallar...

Fredags kväll...

Jahapp, då har jag just kommit hem efter en kväll som jag spenderade med Emma hemma hos min pappa med chips, dip och massa prat, det var mysigt. Sen var jag snäll och skjutsade hem henne till Irsta. Vi har planerat lite inför en mysig höst :P hehe

Idag skrev Kimmo på kontrakt för lägenheten så imorgon ska jag följa med honom och kika på lite möbler, det ska bli roligt :) Innan det så ska jag jobba så egentligen borde jag lägga mig nu.

Natti

Onsdag

Ja, idag är det onsdag. Började 7 imorse så jag börjar känna mig ganska sömnig, det var dock skönt att få sluta 15 :) Annars så har jag väl inte gjort så värst mycket idag vart och handlat med mamma och sen umgåts lite med Sanna som var här på besök. Idag fick jag en rolig nyhet i alla fall, Kimmo ska förmodligen köpa lägenhet, man ska ju aldrig säga säkert innan man har skrivit på papper och sådär så vi får väl se hur det blir på fredag.

Imorgon har jag sovmorgon, sitter och funderar på om man ska orka sig ut på en morgonpromenad innan, hm vi får väl se hur pigg jag känner mig imorgon :P
Nehe, funderar starkt på att lägga mig i sängen och kolla lite på TV innan jag somnar :P hehe

Natti

Jag...

JAG ÄR:
Blyg:
I vissa sammanhang ja
Smart: Jadå :P
Långsam: När jag vill
Stressad: Ja, jag är nog ganska stressad av mig
Tålmodig: Om jag vill
Djup: Ibland
Öppen: Ibland
Ärlig: Oftast
Positiv: Jadå
Rolig: Beror väl på vem man frågar, hehe
Ansvarsfull: Jadå, oftast

JAG HAR
Svikit en kompis: Nej
Förlorat en bästa vän: Nej
Sagt att jag älskar en kompis: Ja många gånger
Sovit med en killkompis: hehe, ja
Sovit med en tjejkompis: Ja, det också 
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: Nej
En kompis som vet allt: Hanna
Berättat hemligheter: Ja

JAG HAR
Blivit sårad: Det har väl nästan alla blivit..?
Krossat någons hjärta: Nja, det tror jag inte
Gett någon mitt hjärta: Ja
"Playat" någon: Haha
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Nej

JAG HAR
Opererat mig: Nej
Cyklat omkull: Ja
Sjungit i duschen: Någon gång säkert
Hoppat bungyjump: Nej, aldrig
Fobi för något: Ormar
Sett någon dö: Ja, min lilla kanin :(
Varit på begravning: Ja
Sagt att jag hatar någon:  Ja

LIVET:
Svart eller vitt
: Svart
Skriva eller tala: Tala
Öl eller cider: Cider
Nagelbitare: Nej
Mobil eller ipod:  Mobil
Snygg eller charmig: Charmig
Lösgodis eller choklad: Choklas
Frukt eller grönsaker: Frukt
Film eller serie: Hm, beror på
Festa eller softa: Olika
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: Fredag
Ljus eller lampa: Lampa
Kärlek eller vänskap: BÅDA <3

 

18/8...

Idag är det den 18:e, det är ett speciellt datum för vissa av oss.Kan ju börja med att den 18:e om en månad så blir Emma stor och ÄNTLIGEN 18 år :) Det måste firas med en riktig krogrunda.
En annan speciell sak med det här datumet och just idag är att det är hela 21 månader sedan jag & Kimmo blev tillsammans.

21 månader <3

Ledig...

Idag har jag vart ledig, de ha vart mycket skönt. Sov ut sen gick jag upp, åt frukost, duschade och sedan tog jag bilen till Hälla och kollade lite men hittade bara några toffsar :P hehe

Sen åkte jag hem ett tag, fixade till mig lite för att sedan möta Emma på stan vid 14 :) Vi åt lunch på Vivialdi och bara umgicks. Efter lunchen kikade vi lite på stan sen gick vi till Ica och köpte glass sen hem till mig där vi åt glass och kollade på Våra bästa år ;) Tack för en trevlig dag, gumman!

Nu sitter jag här, ska väl snart bänka mig framför TV:n tror jag. Imorgon blir det jobb 9-17.





Här kommer en bild på glassen jag & Emma åt :)

Dagens outfit...



Lila trackjacket - Fred Perry, MQ 
Långt vit linne - H&M 
Svarta stuprörsbyxor - Gina Tricot

Lördag...

Idag har jag vart ledig, det har vart skönt. Har vart ute och kollat på lite saker sedan så har jag och Kimmo kollat på en film, Wallander (kommer dock inte ihåg vad den heter).
 
Imorgon blir det jobb 10-16 så jag ska nog lägga mig och sova snart, kände att jag var nära att slumra till i slutet av filmen :P

God natt!

Fredag...

Jahapp, ännu en jobbdag avverkad. Efter jobbet tog jag en snabb dusch sen åkte jag och Sanna och köpte pizza sen åkte vi hem till pappa och åt och umgicks med honom och Sussie, det var trevligt. Imorgon är jag i alla fall ledig, får se vad jag ska hitta på då.

Nu ska jag kolla på våra bästa år och vänta på att Kimmo ska komma.

God kväll!

God kväll...

Nu sitter jag här igen, känner mig ganska sömnig. Imorse hade jag vart smart att ställt två alarm så att jag inte skulle försova mig eftersom jag skulle öppna imorse. Satte min klockradio på 6.05 och min mobil på 6.20, TRODDE JAG. Det som var mindre smart av mig var att jag hade ställt mobilen på 5.20 istället, kuuuul. Jaja, när jag väl hade tagit mig upp så gick allt bra på jobbet. Efter jobber så kom Sanna ner på stan så gick vi runt och kollade lite, inhandlade en sjal. Sen cyklade jag hem och sen har jag bara tagit det lugnt. Lite senare kommer Kimmo, jag undrar när bara. Jaja, nu ska jag väl fördriva tiden fram till 22 då jag ska kolla på Hell's kitchen :) 

Imorgon blir det jobb, 11-19 sen får jag se vad det blir av resten av kvällen.

Natti


Sanning och konka...

Sitter här framför datorn, har precis gjort ordning en kopp varm oboy samtidigt som jag och min syster försöker roa oss genom att spela "sanning och konka" över msn. haha, jag måste ju erkänna att det är ganska roande ändå, mamma stack nyss in huvudet i mitt rum och frågade vad jag skrattar åt.

Nej, nu ska väl leken fortsätta sen blir det sängen, jobb tidigt imorgon sen efter det blir det att kika lite på stan med min syster :)
God natt!

Är en mygga bzz bzz

Hittat hit...

Japp, nu har även jag hittat hit. Sitter och försöker komma på hur jag kan få den att se lite fin ut i alla fall men jag vill inte påstå att jag lyckas, hmm förstår ingenting så det här får duga så länge.

Förutom att (försöka) fixa med bloggen så gör jag ingenting speciellt, sitter här och tar det lugnt, känner mig ganska trött eftersom jag brjade 7 imorse :P Kvällen ska spenderas med en film "Never been kissed" som går på TV, har en känsla av att jag kommer slockna men vi får väl se.

Nu ska jag se om jag kan publicera det här inlägget på något sätt, ha en trevlig kväll! :)

RSS 2.0