Lördag...

Japp, då var det lördag igen. Gårdagen började med jobb till 19, sedan hem för att fixa mig. VId halv nio kom Emma, Emma & Hanna hit, vi åt kladdkaka, hade presentutdelning åt Emma som nyss fyllt 18 år och sedan så fixade vi ordning oss och begav oss hem till Simon. Där var det trevligt, träffade många från klassen som jag inte har träffat på länge. Sen så skulle vi så småningom bege oss ut på krogen, var mycket folk överallt och höga åldersgränser så vi bestämde oss för att strunta i krogen. Jag & Emmorna gick mot våra cyklar som befann sig hemma hos Simon sen vidare hem till mig & OKQ8 där det inhandlades lite ätbart. Jag & Emma M gick in till mig, åt och pratade om allt, sen somnade vi sött i min säng :)

Imorse när vi vaknade så åt vi frukost, sen skulle Emma iväg och jobba så jag skjutsade henne dit och passade samtidigt på att gå in på ICA och köpa blommor och choklad till pappa som fyllde år igår, sedan åkte jag dit och gav honom det och var där en stund. Annars idag så har jag hämtat Sanna på stationen, vart på kalas och ätit mat med mamma. Sedan har jag även skjutsat mamma till Camilla, passade på att hälsa på Lilla Alice som jag även tog en promenad med innan jag begav mig hemåt igen och ja, nu sitter  jag här. Ska städa mitt rum tänkte jag, så skönt när det är gjort :) 


Här är en bild på Alice, hon hade svårt att slita sig från alla pinnar hon hittade.

Enda sättet att få en vän är att vara en.

Efterlyst...

Nu sitter jag här och väntar på att efterlyst ska börja, det är ett mycket intressant program tycker jag :) Vad har hän annars idag då? Jo, jag har jobbat, köpt två par vinter/höstskor eller ja stövlar eller vad jag ska kalla det. Sen har jag vart och köpt present åt Pappa som fyller 49 år på fredag, det blev en GPS som han så gärna vill ha :)
Nej, nu ska jag nog läsa några kapitel innan efterlyst börjar.

Också en väg om tusen mil börjar med ett steg.


Ledig...

Japp, idag har jag vart ledig och det har vart hur skönt som helst :) Började med att jag sov ut, sen vid 11 så träffade jag Hanna & Emma B på stan. Vi kikade runt lite, hehe på olika affärer och tillslut så hittade vi det vi sökte ;) Sen åt vi även lunch på stan, självklart blev det sallad på Vivaldi :)
Väl hemma från stan kikade jag lite på TV, åket och hämtade ett paket från FredPerry som hade hamnat lite på fel ställe :P sen åkte jag och handlade lite med mamma & Sanna.

Nu sitter jag här, har precis ätit och duschat, ikväll blir det att läsa och kika på TV, jag börjar ju klockan 7 imorgon..



Natti

Måndag...

Japp, imorse ringde klockan strax innan 5, liiiiite lagom trött var jag men det var bara att bita ihop. När jag har satt mig på cykeln för att cykla till jobbet så hör jag att cykeln låter konstigt, såklart blir jag något irriterad eftersom jag inte förstår vad felet är. Väl på jobbet försvinner tankarna ganska snabbt och klockan rullar på. Vid 15 när jag slutade så gick jag & Angelica och fikade sedan kikade vi runt lite på stan. SEN när jag ska cykla hem så kom jag på att det var nå fel på min cykel igen, då blir jag lite irriterad igen. I alla fall så cyklade jag hem och när jag kom hem så vände jag upp och ner på cykeln och försökte se vad som var fel men jag hittade inget fel. Tur som man är så bor man ca 20 steg från Cykelringen så jag bestämde mig för att gå in där och fråga om hjälp. Där fick jag hjälp att rätta till felet (spänna kedjan och skruva på någon mutter) HELT gratis, då blev jag glad igen :)

Nu ringde Emma nyss, hon ska komma hit om en liten stund. Det lutar åt att det blir bio för oss ikväll, mysigt ^^,. Sen är jag ju trots allt ledig imorgon, då ska jag nog köpa en svart kjol som jag hittade idag när jag kikade på stan.

Ha en trevlig kväll nu för det tänker jag ha! :)

Söndag...

En dag var det som behövdes för att vila upp mig efter min arbetsvecka på 48 timmar :P Min lediga dag har spenderats med Kimmo, vi har vart ute och kikat i lite affärer, han köpte även en jättefin tröja :D  hehe imorgon blir det att börja tidigt och sedan jobba till 15. Sen ska jag träffa Emma, den nyblivna 18-åringen, det ska bli trevligt :D
Sitter och kikar lite på TV.nu för att de om det visas något bra ikväll, ser inte så ljust ut tyvärr. Men vad gör det när jag har köpt Såld, en sann berättelse om en flicka som utsätts för trafficking. Nej nu funderar jag starkt på att röja undan lite i mitt rum och sedan läsa en liten stund :)

Ciao!

Snäll jobbarkompis...

Haha, ja det skulle jag nog kalla mig själv ;) Angelica fick idag reda på att hon skulle jobba till 21 på torsdag eftersom att det är pangkväll på stan. Bara fr att hon ville ha sällkap så böt jag ut mitt tidiga pass så att jag också jobbar till 21, men som sagt, med sällskap blir det trevligt!

Annars har jag bara jobbat idag, och bokat klipptid, som jag måste avboka imorgon med tanke på mina ändrade arbetsplaner. Jaja, så är läget. Nu ska jag dra mig mot soffan och kolla på Våra bästa år ;)

Ciao!


Trött...

Ja, det är väl det minsta man kan säga att jag är nu. Har vart vaken sen strax innan 5 imorse. Då skulle Kimmo åka iväg till Sundsvall, sen började jag jobba klockan 7 så jag somnade aldrig om där emellan. På lunchen gick jag och Angelica och kikade på lite stövlar och sådär, sen efter jobbet har jag inte gjort ett dugg. Det enda jag har gjort är att legat i soffan med en filt över mig, nu börjar det verkligen bli kallt alltså. Sen tog jag i alla fall en varm dusch,åt lite mat och nu sitter jag här och väntar på att Extreme home makeover ska börja. Har en känsla av att jag kommer somna ganska tidigt ikväll, skönt. Sen har jag även sovmorgon imorgon vilket innebär att jag jobbar stängning, men imorgon får jag liet socialt sällskap så det känns inte så jobbigt :D

På onsdag efter jobbet styr jag och mamma bilen mot arlanda för att hämta Sanna som har vart på Gran Canaria i två veckor nu för att utbilda sig till reseledare, jag saknar henne faktiskt. 

                                      

Något säger mig att det kommer vara ombytta färger på våra ansikten nu, haha! 

15/9...

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas
Att vara stark är att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten, att slå sig hårt och alltid komma igen
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

Det är inte lätt när det är svårt.

Fyllesvin...

Haha, ja det beskriver nog mig & Emma igår alltså, fyfan. När jag slutade jobbet 19 så cyklade jag hem, åt mat och tog en dusch. Runt 20 så kom Hanna och lite senare Emma :) Jag & Emma korkade upp och så småningom så tog vi oss ner på stan där vi skulle in på Blue moon bar, det är ju lite högre åldersgräns där men vi testade. Först funkade de inte, vakten tyckte vi var lite unga men sen när de böt vakt så passade vi på att försöka igen och då var det inga problem minsann :P Väl där inne blev det nog lite föööör mycket för min del. Men jag vaknade imorse i min egen säng, linserna i och gårdagens smink så. Idag mår jag väl skapligt måste jag säga, efter lite cola och chips så. Men en sak undrar jag,

Vart tog sista timmen vägen? haha



Mobillös...

Japp, mobillös är precis vad jag är och vad jag har vart den här veckan. Det är nämligen så att en viss person råkade få med sig min mobilladdare till Sundsvall, själv blev jag lämnad hemma med 3 st SonyEricsson-laddare när jag i själva verket behövde en Samsung-laddare. Det är lite jobbigt när man har en ovanlig mobil, det finns inte speciellt många som man kan låna en laddare av, jag känner faktiskt inte en enda. Sen skulle jag vara smart att försöka ladda den via datorn men jag är inte så teknisk så det fungerade inte riktigt för mig.
 
Idag har jag jobbat, 11-19 sedan har jag inte gjort så mycket mer, var ute på promenad där innan frukost :) Imorgon blir det jobb 7-15. Sen på kvällen så är det personalmöte, jag undrar vad chefen har att säga:P  På fredag lutar det åt utgång, med Hanna & Emma B, ska bli riktigt roligt, var ett tag sen sist. Någon mer som vill följa med så är det bara att säga till.

Nej, nu ska jag ringa mannen i Sundsvall sedan blir det TV!


Måndag igen...

Veckorna flyter på och nu är det måndag igen. Tänkte först skriva att det var tisdag men så fort har inte tiden gått :P hehe. Har jobbat idag, blir jobb hela veckan också sen är jag ledig i helgen, det ska bli skönt :) Helgen har vart ganska lugn, var i Uppsala och kikade på lite möbler och sådär sen var det jobb på söndagen. Imorse gick jag upp 04.55, Kimmo skulle iväg till jobbet och eftersom jag skulle börja klockan 07.00 så tyckte jag inte att det var någon idé att somna om så istället så tog jag på mig gympaskorna och gick ut på morgonpromenad sådär runt 05.15, ganska hurtigt om jag får säga det själv :P hehe
Nu sitter jag här och fryser, ska nog värma mig med en dusch.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Hanna, det ska bli trevligt!

Nej, nu bir det en dusch...




Huvudstaden...

Japp, snart bär det av mot Stockholm med Emma :D HOPPAS verkligen att jag hittar någonting utav det jag är på jakt efter, hehe.

Ja, vad har hänt annars då? I fredags var det först tänkt att jag skulle ut men jag ångrade mig med tanke på att det blev jobb på lördagen också. Istället mötte jag upp Emma på stan, vi gick och kikade lite sedan gick vi hem till och såg på Våra Bästa År, efter det åkte vi till Maxi och handlade mat och lite annat gott. Hem, lagade mat, laddade hem en film, började kolla på den och sådär. Sen bestämde vi oss för att i alla fall förflytta oss hem till Simon där ganska många av våra gamla klasskamrater höll till. Det var trevligt!
Lördagen blev det jobb och sedan bara lugnt, det blev det även igår.

Nej, nu kanske man skulle fixa till sig lite, tåget går om sisådär 40 minuter.

Ha en trevlig dag! 

RSS 2.0