Julklappar


Bild på några av mina julklappar :)



Min julklapp från jobbet :)

Julen över

japp, nu är julen över och snart är det nyår. Har inte skrivit här på ett tag så jag tänkte berätta lite vad som har hänt. Julafton började med julfrukost i Arboga sen så åkte vi vidare hem till pappa. Där åt vi mat och öppnade julklappar :) Runt halv 6 så gick vi över till mormor & morfar för att fira jul med dom och mamma. Där åt vi igen och öppnade paket :D Jag fick pengar, presentkort, tröjor, underkläder, glas och andra "flytta-hemifrån-grejer".  På juldagen så var jag, Micke & Kimmo på MediaMarkt sen så fikade vi och sådär. Annandagen blev det jobb och sen på kvällen blev det utgång med Hanna, Emma J & Anna, träffade även Sara där. Vi förfestade lite hemma hos mig sen tog vi taxi ner till stan och begav oss till Pluto. Det var en trevlig kväll men jävligt kallt när jag, Hanna & Simon skulle vandra hem. Igår blev det jobb igen, lite sliten efter utgången så efter jobbet tog jag det bara lugnt, åkte till IKEA och köpte ett bord som jag kan ha TV:n på, det blev bra :)

Nu sitter jag här, ska snart iväg och jobba igen, men bara fyra timmar så det är lugnt. Sen jobbar jag måndag och tisdag, ledig onsdag och torsdag :) Då är det för den delen nyårsafton, får se vad som hittas på.

Puss!

Dan före dan före..

Ja ni vet ju själva. Snart är det i alla fall julafton. Har en liten julklapp kvar att köpa och det känns inte bra. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, eller jo men jag tror inte att jag kommer hitta det jag söker, tyvärr. Annars då, har jobbat idag och det blir jobb imorgon också sen är jag i alla fall ledig igen :) På julafton blir det först till arboga en liten sväng, sen hem till pappa och fira med dom och sen till mormor och fira med mamma och dom, ska bli mysigt :) Nu är jag törstig så jag måste gå och dricka, haha. Puss! 

ÄNTLIGEN

JAAA, äntligen är jag ledig, imorgon och söndag :D Nu sitter jag här i min ensamhet, har lagom hunnit komma hem från jobbet och ätit mat. Tänkte kika på en film som börjar på 5:an klockan 21, Surviving Christmas heter den, får se om det är något sevärt. Annars tänkte jag slå in lite julklappar och bara ta det lugnt, blir nog inte alltför sent ikväll jag tänkte nämligen åka ut i skaplig tid imorgon och leta efter de sista julklapparna :)

Ha en trevlig kväll :)

Ledig

Idag har jag haft min lediga dag, det har vart mycket skönt måste jag säga och jag har hunnit med en hel del. Bland annat har jag sovit länge, städat, kollat på TV, rensat garderoben och vart och klippt mig hos lina :) Känns bra att göra något vettigt när man är ledig tycker jag för sånt hinner jag inte med annars. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, vi ska åka ut till hälla och fixa lite julklappar :)



Puss!

Trött

Jag är hur trött som helst nu, inte haft en ledig dag på över en vecka, men snaaaart så, längtar till onsdag då jag är ledig! Idag efter jobbet så gick jag på stan med Emma, skulle leta julklappar men gav upp ganska snabbt, får ta någon annan dag och kolla lite mer noggrannt :)

Nu ska jag duscha och sen kika på TV, klockan ringer 6 imorgon, weiii!!!!!!

Lugn helg

Denna helg har vart ganska lugn och har även bestått av jobb. Igår så jobbade jag först till 15 sen tog jag & Kimmo en snabb vända på stan sedan vidare ut på hälla :) Sen så åkte vi till hans lägenhet och kikade på Idolfinalen och som väntat så vann Kevin. Jag slocknade ganska tidigt sen imorse så vaknade jag runt halv 9. Kikade lite på TV, åkte hem, åt och sedan så gick jag till jobbet. Jobbade från 12-16, gick hem. Ikväll så har Emma vart här, vi lagade tacos och åt chips & dipp, som vanligt med andra ord ;P Snart börjar Svensson Svensson, ska väl kika på de och sen ska jag inte göra så mycket mer, kika på TV och sova. Ska jobba imorgon med, jag & Minnethe ska jobba på ett speciellt ställe imorgon så det ska bli lite kul faktiskt :) Nää, nu ska jag kila :)

Puss på er!


Fin design

Titta vad fin bloggdesign jag har fått, Tack vare Natalie,  http://mylirolponi.blogsome.com/ :)

Onsdag

Japp, nu är det onsdag igen. Och jag har hunnit med att vara i Göteborg. Som sagt så åkte vi dit förra torsdagen, jag,  emma, anna & sara. När vi kom fram på torsdagen åkte vi bara till rummet och tog det lite lugnt innan vi gick vidare till Liseberg för att gå på julmarknad. Vädret var väl inte på topp direkt, det regnade och blev väldigt kallt. När vi kände oss klara där så begav vi oss ner mot stan där vi hann med ett par affärer innan vi mötte upp Xenia för att äta kvällsmat, det blev grillbufé :) Vi åkte hem ganska tidigt och la oss och kikade på TV.  Fredagen spenderades på stan med shopping för att senare äta på någon Thairestaurang och efter det tog vi taxi hem för att göra oss ordning för kvällen. På kvällen kom även Sofia och sällskapade med oss och det blev utgång på Keybar :) Stötte även på ett par bekanta ansikten där ute. Sista dagen, dvs på lördagen gjorde vi inte så mycket, vi packade ihop sedan så åt vi lunch med Xenia innan tåget avgick mot Västerås igen.Väldigt trevlig resa måste jag säga, trors att vi gjorde enliten miss där på Keybar, hahah! "Det är som att missa att pluto har en övervåning på sommaren!"

Här kommer lite bilder i alla fall :)


Jag & Anna


Emma, Anna, Sara
Sofia & Jag


haha jag, observera Sofia klättrandes i bakgrunden


jag, sofia & emma


anna & jag

RSS 2.0