Heeelg :)

Nu är det fredag igen och idag fick jag veta att jag inte måste jobba imorgon så jag är ledig hela helgen :) Idag har jag jobbat, var på Lillåudden en sväng, Mimer hade någon invigning och sådär. Det var riktigt skönt i det varma vädret vill jag lova :) Efter jobbet tog jag en sväng på stan, eller jag kollade i två butiker men jag köpte ett par nya jeans i alla fall så nu är jag nöjd :)

I veckan hände en rolig sak på jobbet, eller ja rolig och rolig men det var gulligt i alla fall. Jag fick in en plånbok av några kunder så kollade jag i den och kände igen damen på legget som fanns där i, det är var en äldre dam som brukar vara där. Så jag tog hand om plånboken och lite senare fick jag veta att hon hade vart och hämtat den och det kändes ju skönt med tanke på alla pengar som fanns i den :P haha I alla fall så dagen efter kom hon tillbaka och frågade vem som hade tagit in hennes plånbok och ja då sa jag ju att det var jag som hade fått in den av några kunder. Då tog hon fram ett litet paket och gav till mig som tack. I paketet så fanns det en fin ljuslykta, det var gulligt tycker jag :)

Ha en trevlig helg i det härliga vädret :)
Pusss

Ledig

Idag är jag ledig. Ska inte göra nå speciellt utan ska mest ta det lugnt :) Ut och spela lite golf med mamma :P haha. Igår så tränade jag i alla fall, roligt men svettigt :P sen kom Emma M hit så lagade vi tacos o så, mycket trevligt. nu ska jag kliva upp ur sängen, hörs sen!

Lördag

Hade en mycket trevlig kväll hos Emma igår :) Hanna, Jessica, Jenny & Emma M var där, vi pratade, åt kladdkaka och dom som skulle ut förfestade väl lite ;P Det delades även ut en del presenter eftersom att vi var tre stycken som hade fyllt år. Av mina fina vänner fick jag presentkort på Rengöring av rygg och massage för rygg & nacke i 45minuter, ska bli mycket skönt för min stela rygg :) Blev mycket nöjd<3

Idag har jag vart på stan med Sanna, Niclas & Kimmo. Nicke skulle få sin present, blev ett par Nudiejeans till slut. Sen åkte jag hem till Pappa, där fick jag min present, vin & pengar :) Pengar är ju alltid bra att ha, som pappa brukar säga; Cash is king! Vi pratade även lite om att åka ner till Tyskland i sommar och gå på Heide Park, en STOR nöjespark där vi har vart när vi var mindre. Hoppas det blir av, skulle vara mycket roligt :)

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på en film men först avslutar jag med lite bilder från igår :)







Fredag :)

Idag är det fredag vilket innebär att det är helg igen :) Igår var jag och Emma och baggade för första gången på typ 2 veckor, vi köpte även nya handskar så nu är man 500 spänn fattigare :P haha, men vi fick ju ändå ett par lyxhandskar och det känns värt 500 eftersom att man luktar så jävla illa om händerna typ i ett dygn efter att man har haft på sig lånehandskarna. Passet var roligt men så jävla jobbigt :P 

Idag har jag jobbat, startade dagen strax innan 6, lagom trött var man då. Sen jobbade jag till 3, Pappa var förbi på jobbet också, trevligt att träffa honom. Imorgon ska jag förbo där och få min födelsedagspresent ;D Efter jobbet gick jag på stan en snabbis med Mamma, köpte ett par skor, kilklackar. Sen hem en snabbis för att sedan åka ut till hälla med Sis. Väl på hälla såg vi en liten olycka. Det var en bil med husvagn som inte hade dragit i handbromsen när han parkerade så under tiden han var inne och handlade hade bilen?husvagnen rullat in i en bil som stod bakom husvagnen :P ja, så kan det gå. På Hälla köpte jag en liten present till Hanna som fyller år idag (GRATTIS) och sen köpte jag ett par svarta ballerinaskor åt mig själv :) Lite senare ska jag förbi Emma B som har lite förfest hemma hos sig, skippar dock utgången. Hade tänkt att vara pigg imorgon då jag ska på stan så Niclas ska få välja ut sin födelsedagspresent, eller ja presenter. 

Vi hörs! 

UNICEF-nålen

Idag har jag köpt en UNICEF-nål. Jag såg reklamen första gången på TV för någon vecka sedan och då tänkte jag dirket att jag skulle köpa en. Tycker alla borde lägga ut en 20-lapp på en sån här nål :)

Bär UNICEF-nålen och visa att du är med i kampen för varenda unge. Den gör större skillnad än du tror. Just nu finns 300.000 barnsoldater och 158 miljoner barnarbetare. Dessutom utsätts över en miljon barn för trafficking varje år. Bär UNICEF-nålen och visa att du är med i kampen för varenda unge. Den gör större skillnad än du tror. 15:50 går till UNICEFs arbete. UNICEF-nålen säljs även på Apoteket, H&M, Choice Hotels, Gallerix, Iittala stores, Iittala Outlet och Ordning & Reda.

Högskola

Eftersom att det snart är sista ansökningsdagen om man ska söka högskola så kände jag att det var dags att göra det idag, även om jag inte är 100 på att jag ska plugga till hösten. Jag hade lite beslutsångest så det slutade med att jag sökte 12 olika utbildningar, hehe. B.la lärare, ingenjör, socionom och ekonom. Nu känns det verkligen värt att ha gått natur på gymnasiet eftersom att man har behörighet till det mesta, i alla fall alla jag har sökt :)

Idag har jag även städat med Sanna sen åkte vi till Hälla och åt McDonalds :) Annars har jag inte gjort så mycket, håller på att grilla nu sen ska jag upp till pappa en sväng :)

Puss!

Seg

Just nu sitter jag här framför datorn och jäspar, känner mig riktigt trött. Idag har jag vart på stan med Sanna & Kimmo. Vi åt glass, var på systemet så köpte jag ett par jeans och ett par tights :) Ikväll har vi vart hos mormor och ätit, efter det så skjutsade jag K till stationen, hämtade upp några av sannas kompisar på vägen tillbaka sen åkte jag till mormor igen och såg på Robinson. jag gillar verkligen inte att det gula laget vann, jag håller på dom blå ;P Nu funderar jag på att byta om till pyjamas sedan sätta på en film och krypa upp i soffan i min ensamhet, skulle kunna lägga mig och sova men det känns inte så himla kul så det får nog bli film.

Hoppas att alla har en trevlig kväll, de flesta är nog ute och partar ;) Ska även passa på att Gratulera EMMA BYSTRÖM som fyller hela 19år idag ;P Och kanske min bror som blev 16 igår. Han och pappa kommer för den delen hem från Österrike imorgon så då ska jag nog passa på att träffa dom :)

Puss & Godnatt

Kalas

Idag har jag haft släktkalas här hemma. Har fått mycket fina saker, b.la ansiktsbehandling, underkläder, FredPerry-tröja, väska, skålar, linnen,rengöringsgrejer till ansiktet, godis och pengar :) så nu är jag mycket nöjd.

Imorgon är det påskmiddag hos mormor&morfar som gäller, ska bli gott :P Får se vad man ska hitta på sen då, kanske blir lugnt. Nu känner jag mig ganska trött så jag ska nog lägga mig och kolla lite på TV, eller ja mordkommissionen. Kram!

20 år

Imorgon fyller jag hela 20 år, ska fira genom att jobba ;) hehe nejdå, men ska jobba sen äta lite daimtårta med Mamma & Sanna, kalaset får vänta tills på fredag :)

Fick min deklaration igår också. Jag har vart lite orolig eftersom mormor sa att det var möjligt att dom som fick sent skulle få betala tillbaka men jag fick tillbaka nästan 9000 kr så jag är mer nöjd :)

Nu blir det lite TV, puss!


Underbart väder :)

Det finns väl inte någon som har missat vilket vårväder det har vart den här veckan, såå härligt :)

Nu är det helg och det känns väldigt skönt, har redan hunnit med en hel del faktiskt. Tagit blodprov, vart på Hälla, hjälpt Kimmo städa hans lägenhet, städat här hemma, hjälpt sis med matte, förfestat här och vart ute på krogen. Det var vad jag gjorde igår. Idag har jag röjt undan lite här hemma efter igår sen så åkte jag och sanna och hämtade Billy, tänkte passa på att va hundvakt när det var så fint ute, har vart ute och kastat lite pinne och så med honom och nu ligger han och sover här på golvet brevid mig, så söt så :) Ikväll blir det premiär-grillning och sedan bara lugnt framför TV:n, det är ju b.la Robinsson och jag vet vad du gjorde förra lördagen :)

Nää, nu ska jag göra något annat. På onsdag så blir jag 20 också....


RSS 2.0