Redo!!

Nu är jag redo att åka, men vill inte flyga hehe men det måste jag ju för att komma fram. Hoppas på en sooolig och varm vecka. Hörs när jag är hemma igen, PUSS! :)


Stressad?

Känner mig stressad och jag har egentligen ingen aning om varför med tanke på att det ända jag har kvar på min lista jag skrev är att tvätta och packa och det får bli imorgon.

Nu ska jag plocka ögonbrynen, duscha, laga mat så kommer Emma hit så ka vi umgås :) Imorgon har jag även bokat in lunch med Hanna, ska bli trevligt, saknar den tjejen! <3

Nej nu har jag inte tid att sitta här, ha en trevlig kväll!
Pusss!

Om 5 dagar..

så befinner jag mig i Turkiet, läääängtar!! Men innan dess finns det ju en del saker jag har att göra, b.la

Jobba 3 dagar
Städa mitt rum ordentligt
Handla lite nödvändigheter (hudkräm, linsvätska osv)
Umgås med Emma
Hämta ut pengar på forex
Tvätta
Packa


Sen är det säkert massa grejer som jag har glömt, men jag ska börja med att röja lite i mitt rum nu. Det ser förjävligt ut, konstigt med tankte på att det var fint igår :P jaja, så kan det gå.
Kram!


Ledig

Idag har jag vart ledig, sköönt :) Har vart och letat present med Sanna, sedan städat och vart på Erikslund med pappa och bror. Kollade på GPS:er och mobiltelefoner samt någonting pappa behöve när han skulle byta bromsbelägg. Nu ikväll blir det efterlyst sedan sova eftersom jag ska upp och jobba klockan 6 imorgon, men det är skönt att börja tidigt så man får komma hem någongång :) Nu har jag baa 5 dagar kvar att jobba innan vi drar till Turkiet, jag längtar ihäl mig, hatar att gå och frysa här hemma.

Nee, nu ska jag fixa mig inför sängen,
Natti :)

Gjort mitt...

Ja, nu har jag gjort mitt på jobbet för den här veckan, känns väldigt skönt med en ledig dag innan det är dax igen :) Men jag har ju bara 2 veckor kvar att jobba innan vi drar till Turkiet, weiii! Imorgon ska jag nog bara ta det lugnt, kanske tvätta bilen sen ska jag väl träffa pappa på kvällen tror jag, han kommer ju hem från Norge. Kimmo ska iväg på golftävling imorgon och blir hämtat 7.20 så jag gissar att jag också kommer vakna då :P
Känner mig sååå trött efter den här veckan, igår när jag var på affären så glömde jag ställa tillbaka korgen så när jag skulle betala så sa kassörskan snällt åt mig att jag kunde ställa korgen där så jag slapp gå runt, och jag fattade ju ingenting eftersom jag inte ens tänkte på att jag stod med korgen hängandes på armen :P jaja, ibland får man vara lite snurrig. Blir en lugn kväll ikväll iaf :)

Pusss!

Ännu en sömnlös natt

Ja, det blev inte många timmars sömn i natt på grund av lite olika anledningar. Jag hade i alla fall Sex and the city boxen som sällskap. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Vart på hälla en sväng, tagit det lugnt, kollat på TV och sådär. Ikväll ska jag i alla fall sova tidigt och jag kommer förhoppningsvis sova bättre än natten som var. Nee, nu ska jag nog fortsätta med SATC-boxen. Imorgon blir det till att kolla runt lite med mammi.

Godnatt <3


RSS 2.0