Mysig helg!

Bästa helgen på länge faktiskt :) I Fredags jobbade jag till 19 efter det gick jag och Kimmo raka vägen till Grekiska kolgrillsbaren där vi käkade. Vi hade även bestämt att vi skulle på bio efter maten men eftersom att filmen inte började förrän 21.45 så bestämde vi oss för att cykla hem emellan och ta bilen ner sen eftersom att bion slutade ganska sent. Under tiden vi var hemma gick vi ner till cykelringen som hade nattöppet, kimmo köpte en ny cykel :) sedan skyndade vi ner på stan och kollade på Beck, mycket bra film. Fick även två presenter av K, ett jätte fint guldhalsband och en lila Peaktröja som jag hade kollat ut, gosigt med överraskningar ibland :-)

Igår så fixade vi lite under dagen sen var vi på sjukhuset och hälsade på Catha som har opererats. Vid 16 åkte vi och hämtade lilla Alva som vi skulle vara barnvakt åt :) På kvällen åkte vi upp till pappa och åt mat och umgicks lite sedan hem igen, då fick Alva mat och sedan somnade hon bums, den lilla sötnosen. Vid 2 tiden så lät hon lite men somnade sedan om igen sen vid 5 var det dags för välling sen hade hon lite svårt att somna om igen så då fick hon ligga emellan oss :) Vid 8 ville hon stiga upp så då var det bara att masa sig upp, men det var inte så jobbigt eftersom hon var så himla glad, haha. Fick en spya i knät det var det enda negativa ;P

Nu ska jag åka ut till apoteket och hämta ut medicin, tog sista idag och måste ju ha imorgon bitti så. Imorgon blir det jobb och sedan Eskilstuna med Sis.
Vi hörs :)

Ledig

Idag har jag vart ledig och jag har spenderat dagen med Syster min. Har hjälpt henne att rensa garderoben, det var roligt fick mig många skratt. haha Annars har jag inte gjort så mycket mer, har bara vart hemma en timme nu på eftermiddagen så. Imorgon blir det jobb till 19, på torsdag jobbar jag tidigt sen ska jag träffa Emma på stan :)

Igår bokade vi i alla fall resa, den 25 september flyger vi till Turkiet. Vi flyger här ifrån Västerås så det ska bli skönt att slippa ta sig till Arlanda, speciellt när vi landar i Sverige igen. Men usch, jag är redan nervös för flygresan. I HATE IT.

Här kommer några bilder från i söndags (dopet)

     

   



Känns som att det blev ett väldigt osammanhängande inlägg men ibland blir det så ;P
Puss!

Dop

Ja, nu har ännu en helg passerat och imorgon väntar jobb, känns väl sisådär men jag jobbar i alla fall bara 4 dagar den här veckan. Helgen har vart lugn, i fredags umgicks jag med sanna, vi åt mat och så kollade vi på "Låt den rätte komma in" den var väl sådär, lite konstig. Fredagskvällen/natten slutade dåligt med ändå bra med tanke på vad som kunde ha hänt. I lördags gick jag upp klockan 6 (efter ca 2 timmars sömn), jobbade 9 timmar sedan hem, tog det lugnt och kollade på film och sådär tvärdäckade i sängen efter halva men jag hade i alla fall en lugn mysig hemmakväll med älsklingen. Idag så har vi vart på dop, det var lilla Alva som döptes. Av mig & Kimmo fick hon en adidasdress med matchande skor och jag tror hon blev nöjd ;) hehe sen käkade vi pizza hos pappa nu ikväll och snart väntar sängen, ska ju upp tidigt imorgon.

Imorgon så bokas förmodligen Turkietresan också, hoppas hoppas hoppas nu.... Ska bli så skönt att komma iväg till värmen, men samtidigt längtar jag till lite kallare nu så jag kan använda mina nya stövlar och även mysiga tjocka tröjor :)


Nää nu ska jag sluta skriva.
Puss och Godnatt!

Pass

Idag var jag ledig, såå skönt. Har vart ner på stan med sis för att fixa nytt pass. Hahaa, hatar att ta såna kort. Kvinnan där sa "på det här kortet får du inte le, du får bara le med ögonen", mm det är ju just lätt. Men men, kan ju inte bli sämre än mitt förra pass så jag ska väl inte klaga så mycket. Man slapp ju i alla fall visa profilen, men man fick däremot göra fingeravtryck. Jaja, nu har jag ett pass på väg iaf :)
   Efter vi hade vart på polisstationen så gick vi till Grekiska kolgrillsbaren och åt lunch sen kikade vi runt lite på stan o sådär :) När jag kom hem så städade jag & dammsög, det är ju såå tråkigt men nu är det gjort iaf.

Neeej, nu ska jag väl plocka ögonbrynen och vänta på att mammi kommer hem och höra om hon vill åka till hälla eller nått. Sen blir det sängen tidigt, börjar 7 imorgon.
puss!

Helgen..

Ja, nu är helgen så gott som över och imorgon blir det jobb igen men jag har haft en bra helg så jag ska inte klaga. I fredags åkte vi hem till Inge, åt, spelade kubb och sen blev det Buzz. Mycket trevlig kväll men lite för mycket alkohol för vissa :P hehe I lördags så gjorde jag ingenting speciellt, var nere på stan (inhandlade två koftor) sedan var jag på Hälla och köpte en doppresent till lilla Alva som ska döpas nästa söndag. På kvällen tog jag med mig K så åkte vi hem till pappa och umgicks med honom och Sussie. Sen hyrde vi film och sedan blev det sängen för min del. 
   Idag har jag & K vart ute på Hälla (igen), där köpte vi ännu en present till Alva, på K begäran haha men nu är det i alla fall fixat och det ska nog bli bra! 

Kvällen blir lugn med tacos och någon film skulle jag gissa, vi hörs :)
Puss! 

Usch...

Usch vad dålig uppdatering jag har haft här senaste tiden... kommer knappt ihåg vad jag skrev om sist men ska väl försöka sammanfatta vad som har hänt senaste tiden. Sista semesterveckan åkte jag och Sanna ner till Götet. Där gick vi på Liseberg, sov på hotell och gick på stan. Kort men trevlig resa, VARMASTE tåget dock på vägen hem, det var ingen idé att försöka svalka sig för det var helt meningslöst.
   Den här veckan började jag jobba, det känns faktiskt helt okej, det kanske beror på att jag är ledig fredag, lördag och söndag nu :) Nu sitter jag här, har inget bättre för mig så jag passar på att skriva lite. Imorgon ska jag följa med K till ortopeden sen på kvällen blir det grill och kubb :)

Till sist kan jag bara tillägga att jag HATAR fickparkering, så mycket att jag gav upp efter ca 4 varv runt kvarteret!
Ciao!

Uppe med tuppen?!

Ja, det kan man nog säga att jag är denna morgon. Klockan 05.15 ringde klockan, jag skulle nämligen skjutsa ut K till D-tuna. idag rillar vi även in på min sista semestervecka, känns väl sisådär men bara att acceptera ;P hehe. Ja, vad har hänt annars då? Inte mycket, umgåts med Emma, Sanna och Kimmo. Vart i stugan och solat, shoppat bikinis (haha) ja sen inte så mycket mer. På onsdag åker jag & sis till Göteborg. Ska gå på liseberg, bo på hotell o sådär, ska bli så trevligt sååå :)

Nej, nu funderar jag faktiskt att gå ner till solstudion och bättra på min bränna som jag påbörjade igår. Finns inte så mycket annat att göra kvart i 7 en måndagsmorgon men jag är lite osäker på om dom öppnar 6 eller 7 så jag väntar nog till 7 i alla fall :) Senare idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hämta en väska hos mormor i alla fall sen får vi se, Sanna ville göra nå skoj :P

Pusss!

RSS 2.0