Hundvakt

Började dagen med att jag åkte och hämtade Billy, jag är nämligen hundvakt idag tills imorgon kväll. Han är sååå söt men man märker ju direkt hur låst man blir av att ha hund, jag vill inte lämna honom ensam hemma eftersom jag inte vet vad han är van vid. Så idag har jag ute och gått en del, kastat pinnar och sprungit på öppna fält :P hehe kul men jobbigt, han är såå snabb, så det är ju tur att han kan springa lös. Sen har jag även vart på gymmet idag och tränat lite lätt:P Annars så har jag skjutsat Kimmo till stationen, vart på stan med Emma B och köpt present till Anna som fyller 20 imorgon. Så då blir det lite partay där :) Sen fikade vi lite och jag köpte en väska.

När jag kom hem så lagade jag & mami mat, fläskfilé med pommes :P Efter maten åkte jag och Billy till pappa, där åt han korv, lekte i snön på baksidan och förstörde niclas boll, hehe :P
Nu är jag hemma igen och väntar på att ta den sista rundan med Billy, sen ska jag nog lägga mig och kika på TV. Imorgon blir det som sagt lite party hos Anna på kvällen men innan det ska vi till farmor som fyllde 78 i onsdags :)


Här kommer en bild på Billy :)





Pusss


Yoga & Jazz

Jaa idag tänkte jag och Emma köra Dacehall men när vi kom dit fick vi reda på att det skulle vara jazz istället :P haha men vi stannade kvar på passet och det gick väl sisådär, inget jag ska göra om tror jag :P Igår var vi däremot på Yoga och det var avslappnande och skönt, förutom en LITEN detalj, haha såååååå störande.

Nu ska jag snart åka till Hanna och kika på film med henne och  Emma x2 så vi hörs :)

Puss!


Träning

Ja, tro det eller ej. Idag har jag & Emma B TRÄNAT, riktigt hårt också ;P hehe Vi körde Bagging som beskrivs såhär: Bagging är en kampsportsinspirerad träningsform där fokus ligger på överkroppen. Bagging är utmärkt för den som vill träna explosivitet, kondition och råstyrka. Träningen utövas på slagsäckar blandat med styrkeövningar i mycket högt tempo. 




Det var väääldigt jobbigt men nu efteråt känns det väldigt skönt. Nu har vi även köpt kort så nu får vi se till att komma igång. Blir ett gympass imorgon förmiddag :)

Imorgon är jag ledig, får de vad som hittas på då, ska kanske en sväng till TunaPark med Emma M. Sen ska jag klippa mig vid lunch också.

Nu ska jag kila, ska snart lägga mig och kika på efterlyst.
PUSS!

:)

Har haft långledigt nu, fredag, lördag och sen nu idag då :) I fredags åkte jag & Kimmo till Uppsala, han köpte en matta, tallrikar och en skjorta medan jag köpte två toppar och en bikiniöverdel. :) I Uppsala träffade vi Johan och hans styvson Albin, sååå söt :) Vi åt lunch med dom och så kikade vi i affärer. På hemvägen stannade vi i humelsta och köpte godis, blev ju en del, hehe men det mesta finns kvar än så länge. När vi kom hem hämtade vi upp mamma sen åkte vi och kikade på golfkläder. Kimmo köpte tre par shorts och en 3/4-piké till mig och mamma köpte ett par byxor, en kjol och en piké. Trevlig dag! På kvällen blev det lugnt med mat och film, Bedtime stories. Ganska rolig film faktiskt.

Igår var det ju alla hjärtans dag. Började dagen med att åka till återbruket sen ner på stan en snabbis, hämtade ut tårtor och så fick jag en klocka av Kimmo. Sen åkte vi vidare på 80års-kalas och blev där hela eftermiddagen, kom inte hem förrän vid 6 och då åkte jag till pappa med en liten present. Väl hemma sen så städade jag mitt rum, gick till ica och lagade mat sen kikade jag lite på TV.

Nu ligger jag här i sängen, ska snart ta mig upp och fixa lite. Vi får väl se vad som händer idag.. Ikväll blir det i alla fall Beck ;P

Hoppas att ni har haft en trevlig helg, Pusss!




Ta dina tankar med dig till sängs, för morgonen är klokare än aftonen.

Ben & Jerry's

Jag har länge tänkt att testa Ben & Jerry's eftersom att ALLA säger att dom är sååååå goda. Hade lite svårt att välja smak men till slut så blev det Half baked och ska jag vara ärlig så tyckte jag inte alls att den var speciellt god, vet inte om jag valde fel smak bara eller om jag helt enkelt föredrar GB's ischoklad, haha!



Nää, Beck snart. Puss!

Bio igen

Den här veckan har jag faktiskt vart på bio två gånger. Det har nog aldrig hänt mig förut, jag brukar inte gå på bio så ofta annars men nu går det som sagt ganska mycket bra. I fredags så var jag i alla fall och kollade på Wallander - Hämnden.  Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig innan filmen eftersom jag både gott och ont om den. Men jag tycker den var bra, riktigt bra faktiskt.

Har även kikat på Seven Pounds i helgen, sevärd film. Sorglig!






Ikväll blir det äta chips och se på Beck, jobb tidigt imorn.

I taket lyser stjärnorna

Mycket bra film faktiskt, i början var den rolig men i sista delen av filmen satt man med gråten i halsen hela tiden. Tänk vad hemska saker som händer runt omrking egentligen.

Jaja, idag är jag i alla fall ledig, mycket skönt :) Sitter och väntar på att Emma ska komma och hämta upp mig, vi ska kika på ett gym här i närheten :) Lite senare ska jag nog åka till hälla och kika lite tror jag :) Såg i tidningen att efterlyst börjar ikväll också så då vet man vad man ska göra ikväll också ;P hehe

puss!


Ikväll blir det bio

Japp, ikväll ska jag äntligen få se I taket lyser stjärnorna :)

Puss!

Beck

Nu är helgen över igen och imorgon börjar en ny jobbvecka, känns väl sisådär, känner mig ganska sliten faktiskt :/ Har i alla fall vart ledig hela helgen så jag har gått på stan, shoppat, ätit mat hos pappa, umgåts med Kimmo och bara tagit det lugnt, skönt skönt :) Älskar att vara ledig, hehe.

Annars så har jag inte gjort så mycket mer än att jobba den här veckan, har träffat Hanna & Emma och fikat med dom och shoppat lite, hehe :) Jag & Emma har även bestämt oss för att vi ska kika på ett gym här i närheten och förmodligen börja träna, känner att det skulle göra mig gott :)

Denna vecka som kommer hoppas jag på bio, I taket lyser stjärnorna, och även en träff med saknade Emma Martinsson :) Men det ska nog gå att fixa.

Nej, nu ska jag vädra lite i mitt rum och invänta Beck. Förresten så sitter jag och kollar på Kalla Fakta nu som handlar om dunindustrin. Usch säger jag bara, stackars djur. Jag säger som en på TV:n sa,
"Man kommer ju inte sova lika gott under ett duntäcke efter att ha sett det här!"


RSS 2.0