Ledig

Idag har jag vart ledig, mycket skönt :) Har städat, tagit det lugnt, ätit mat och kollat på Paradise Hotel. Jätte skönt faktiskt :D

Ja, annars har jag inte så mycket mer att tillägga förutom att jag inte fattar något av Photoshop :( hehe
Puss på er!


Kallt

Ja, vad har hänt på senaste tiden då? Inte så mycket faktiskt. Har vart sjuk, förkyld och feber och så där och det var såklart värst på nyårsafton så det blev inget direkt firande för min del men det gjorde inte så mycket för jag tycker det är så överskattat så :P Nu mår jag i alla fall bättre och snart är det slut på ledigheten för dom flesta och alla röda dagar, ska bli skönt tycker jag. Det negativa nu är denna jääävla kyla, igår morse när jag skulle cykla(!) till jobbet så visade termometern -23 grader, inte OK. Såå kallt och det blir ju inte bättre av att vi har jätte kallt även inne på jobbet, skulle väl gissa att vi har en 12 grader. Jaja, nog om det för nu längtar jag bara till våren och värmen, och sommaren såklart. Har börjat planera en tripp till Tyskland, ska åka till EuropaPark och HeidePark :D weiiiii.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, förutom att ikväll börjar "I en annan del av köping" igen :D haha, kommer sitta bänkad ;)

Puss!

RSS 2.0