Uttråkad

Jaaa, jag känner mig väldigt uttråkad. Det är hela TVÅ timmar innan Emma kommer hit innan vi ska vidare ner mot stan. Där ska vi träffa andra Emma & Hanna för att sedan äta på Grekiska kolgrillsbaren, det ska bli trevligt men jag tycker att tiden kan rulla på lite fortare nu.

Jaja, idag har jag haft min enda lediga dag den här veckan, skulle vart ledig igår men fick jobba 11-19 istället. Skulle hjälpt Kimmo fixa lite i hans lägenhet igår men fick göra det idag istället och vi hann med det som var tänkt faktiskt :) Imorgon blir det jobb igen, 11-16 sen efter det så ska jag direkt vidare till farmor & farfar för att äta smörgåstårta och fira farfar som fyllde 81 år i onsdags :) Nu ska jag försöka hitta på något att fördriva dessa två timmar med, Ciao!

5 days left :D


Kallt

Har precis ätit frukost, innan det var jag ute på en morgonpromenad med Emma. Nu fryser jag som fan, kanske borde ta mig en varm dusch innan jag ska ut och gå IGEN, men den här gången ska jag bara gå till jobbet så. Börjar om sisådär 50 minuter så jag kanske borde fixa till mig lite.

Puss!

Helgen över...

Mmm, nu är helgen över och jag känner mig riktigt rastlös :P hehe tur att man ska jobba imorgon då :) i helgen har jag typ inte gjort någonting faktiskt. Jag har bara tagit det lugnt, ätit godis och kollat på tv, det har vart väldigt skönt men som sagt nu börjar det bli lite långtråkigt. I veckan blir det jobb måndag-torsdag och söndag. Sen efter det är det bara 4 dagar kvar tills vi packar väskorna och drar till Götet :) Än så länge är det jag, Anna, Sara, Emma & Emma som ska åka. Hoppas även att Sofia ska följa med och att vi träffar Xenia där borta.

Jaja, nu ska jag äta och försöka roa mig på något sätt sen.
Ciao!


Bokat och klart

Japp, nu är Göteborg bokat och klart! Känns bra faktiskt, ser väldigt mycket fram emot det.

Sen såg jag även det här i tidningen idag:


Jag hittade en väska (med mobi, plånbok och nycklar i) i taxin på väg hem i fredags så jag tog hand om den så den hamnade i rätt händer ;) Kul att man kan glädja någon :) hehe 

Kvällsfika

Ikväll blir det fika för att planera Göteborgsresan med tjejerna :) Ska bli kul att träffa dom igen så hoppas jag att vi får något bestämt också :)



Anna & Jag är i alla fall taggade ;D

Utgång

Igår började jag dagen med en sovmorgon för att sedan bege mig till jobbet. Jobbade 11-19 och direkt efter jobbet kom mamma & Inge och hämtade upp mig så åkte vi hem till mormor & morfar och firade Catha som fyllde år i veckan. När jag hade ätit och vart där ungefär en timme så tog jag bilen och åkte och hämtade Emma som slutade jobba 20.15 och sen åkte vi vidare hem till mig där vi duschade och fixade iordning oss. Sen bar det av mot Bluemoonbar där vi träffade Hanna, Emma, Simon & Ricardo, lite senare kom även Kimmo. Väl på BMB var det trevligt, stötte på ett par bekanta ansikten. Efter besöket där så drog vi oss vidare till McDonalds där vissa käkade lite :P Där avslutar jag mitt skrivande om den kvällen, tycker bara att vissa människor är för mycket, skaffa ett liv!

Ja, nu sitter jag här, kom väl i säng vid en fyra och ändå så vaknade jag tio och kände mig utvilad (?) Jag gissar att tröttheten kommer lite senare. Idag ska jag i alla fall inte göra något speciellt, ta det lugnt och kolla på min brors bandymatch(er).


BMB

Igår blev det afterork på Bluemoonbar med Emma B, Hanna & Jessica. Det var väldigt trevligt förutom att Hanna & Jessica gick ganska tidigt så kvar blev Emma & Jag. Men det var kul, kul & kul :D Måste verkligen göras om.

Idag blev det jobb klockan 10 så nu känner jag mig ganska trött etersom jag kom i säng ganska sent igår, men har klarat mig från att må dåligt i alla fall så jag är nöjd. Ikväll ska jagta det lugnt och kolla på Svensson Svensson sen gissar jag att det blir läggdags ganska tidigt.

 

Emma & Jag, en av våra trevliga utekvällar :D

RSS 2.0