Ballar av stål

Idag är det måndag och jag har vart vaken sedan strax efter halv 6. Känner mig väldigt trött faktiskt så det ska bli skönt att få lite sovmorgon imorgon. idag har jag i alla fall jobbat och sen även tränat, usch vad jobbigt det var idag, speciellt crosstrainern :P hehe men men, det känns nödvändigt kan jag ju säga. Ska snart duscha sen ska jag kika på Familjen annolunda, sen lite senare är det ju Ballar av stål, SÅÅÅ roligt program!




Puss!

Robinson

Nu är det helg och det innebär att jag är ledig, i alla fall den här helgen :) Idag har jag vart hos farmor & farfar med Pappa & CO och ätit våfflor och Niclas fick även sin födelsedagspresent eftersom att han är i Österriket när han fyller år. Annars har jag mest tagit det lugnt, är lite småförkyld och ögonen svider, hoppas att det inte blir värre. Så ikväll blir det en ensam TV-kväll framför Robinson, men jag klagar inte! Ska väl försöka hålla släckt under Earth Hour, men TV:n tänker jag allt låta vara på, datorn också kanske ;P

Imorgon funderar jag att gå en sväng på stan, är sugen på nya kläder fast det redan har blivit en del den senaste tiden, men det är ju roligt :)

Kram!


SVT

Pappa var med på nyheterna igår när dom filmade VSK i bussen på väg till Uppsala



"Nu kör vi"


Haha, han är så härlig min lilla pappa <3

Lördag

Idag är det lördag och 7grader varmt, det känns skönt :) Började morgonen med att åka till Hälla med Sanna, hon köpte ett par skor och jag köpte slingningsmedel, vet inte om jag ska våga mig på det eller inte :P Sen åkte vi hem, fixade lite sen vidare ner på stan där det blev en del handlandes. Jag köpte två tröjor, underkläder och ett skärp. Sanna köpte en jacka och ett par shorts.

Nu sitter jag här och väntar på att Bandyfinalen ska börja, ska nog plocka undan i mitt rum innan, har en tendes att bli så stökigt :P

Puss!

Bagging

Japp, om drygt en timme så väntar ett jobbigt baggingpass, det är riktigt jobbigt men samtidigt väldigt roligt :) Har precis ätit lite mat så nu hoppas jag att jag inte får håll bara :P Annars har det inte hänt så mycket idag, har jobbat. Var hos Biskopen och jobbade på hans frukostmöte imorse, hehe :P Ska även dit på onsdag.

Nä, nu ska jag tagga för träning :D




Puss!

:)





Idag blev en lila min :)

SM GULD

Gårdagen började redan innan klockan 7 då vi gick upp för att sedan ta bilen till Uppsala. Där kikade vi på Niclas SM-final i Bandyn. Dom vann med 5-2 och tog där med SM-guld, en check på 10 000 kr fick dom, inte illa :) Efter matchen och prisutdelningen styrde vi bilen in mot stan och kikade i affärer :) Jag köpte ett par shorts och en vårjacka, sen så åt vi lunch och åkte hemåt. På vägen hem stannade vi i Hummelsta och köpte godis. Väl hemma var jag mycket trött så jag la mig och vilade, sen åt vi pizza och resten av kvällen tog jag det bara lugnt. 

Idag ska jag kika efter en ipod, men hittar inte den jag vill ha, vill ha en lila, inget annat. Vi får väl se om jag hittar någon idag.
Puss! 

Snart helg

Ja, idag är jag ledig och det känns mycket skönt. Känns på något sätt som att jag börjar bli sjuk :/ hmm, inte bra. Men jag har i alla fall bara en jobbdag kvar den här veckan och det är imorgon sen så är jag ledig lördag och söndag :) Idag ska jag inte göra något speciellt, ska handla med mamma, träna på eftermiddagen och ja, sen inget speciellt. På lördag ska jag åka till Uppsala och kolla på min brors bandyfinal, ska bli trevligt. Sen ska vi kika lite på stan innan vi åker hem. 




Puss! 

Poweryoga

Emma & Jag startade upp i gymmet, först på crosstrainern sen blev det på maskinerna. Innan yogan böjade så vilade vi en liten stund ;P Den här gången var det (tydligen) Poweryoga, och det var ju betydligt jobbigare än det vi körde förra gången. Nu känner jag mig lagom trött, kommer nog sova gott ikväll :P hehe



Puss!

Ingen ork

Har ingen ork till att träna idag men jag ska pallra mig iväg. Först blir det någon timme i gymmet och sedan en timme yoga.


The Hills season 5 börjar 6:e april :) Ganska snart faktiskt, lagom till min födelsedag och allt ;D hehe
Men till dess så funkar The City, synd att det inte visas så ofta bara.


Nej, ska kila nu, puss!

FYFAN

FYFAN VILKET JOBBIGT JÄVLA BAGGINGPASS, värre än sist. Är helt darrig i armarna och om händerna så luktar jag hockeyhandske, blää! Men det känns skönt att ha fått sig en riktig genomkörare. Just nu kollar jag på Semestersvenskar, sen blir det efterlyst.

"INGET VATTEN SA JAG!!!!!!!!!"  haha

Ledig

Idag är jag ledig och har ingenting speciellt inplanerat förutom träning lite senare. Vi tänkte köra Danehall och den här gången hoppas jag att det inte är utbytt mot Jazz, hehe. Nu har jag precis städat undan i mitt rum och hängt upp alla kläder som har legat på golvet, det var välbehövligt vill jag lova, det känns så bra när man är klar med allt och det är fint. Vi får se hur länge det håller i sig :P Jaja, nu tänkte jag att jag ska börja kika på The City, har ju kollat klart på The Hills season 4 så nu måste jag ha nått annat att kolla på. Vill att season 5 ska börja NUU men har ju hört att The City också ska vara bra så vi får väl se, återkommer om det :)

Ha en trevlig dag allihopa, Pusss!

Söndag

Idag har jag spenderat min tid på jobbet, slutade klockan 16.

Igår så var jag med Billy hela dagen så var vi hos farmor och farfar :) På kvällen åkte jag hem till Anna som hade 20års-middag. Hon bjöd på italiensk mat och i present fick hon manikyr :)

Här kommer lite bilder från helgen...








RSS 2.0