VM GULD

Jaa, idag har jag kollat när Sverige vann över Ryssland och tog VM-guld :) Det blev faktiskt seger med 6-1 fastän matchen var ganska jämn, i alla fall i början.

Har kommit på att det går flera filmer på bio som jag skulle vilja se, bland annat Wallander - hämnden, Benjamin Buttons otroliga liv och I taket lyser stjärnorna. Får se om det blir bio snart alltså :)

The Hills

Sitter här i soffan och kollar på the hills, ganska bra serie i brist på annat. Har precis ätit tacos med min lillebror, annars har jag inte gjort många knop idag men det har vart skönt faktiskt när det är första dagen på tolv dagar som jag är ledig :) Har i alla fall vart ute och gått i en timme och sen även vart på affären. Idag fick jag Göterborgsbilder av Hanna från  i somras, längtar tillbaka!

Kanske ska berätta att den roliga nyheten förra veckan var att min syster kom hem från Teneriffa. :)
Imorgon ska jag nog ner på stan och kika på kläder, är sugen på att köpa något nytt. Sen i veckan blir det jobb och även träffa Emma och Hanna, ska bli trevlans. Nu ska jag återgå till The Hills. Men innan det lägger jag upp en gammal bild som jag hittade på datorn, SAKNAR SOMMAREN OCH ATT VARA ÅTMINSTONE LITE BRUN.




PUSSS!

TRÖTT

det är nog det rätta ordet för mig nu. Jag är helt SLUT. Såå mycket jobb och jag får inte ledigt förrän till helgen :( Idag har jag i alla fall köpt ett par stövlar :D

Nej, förlåt men jag orkar faktiskt inte skriva någonting nu eftersom jag ändå inte har så mycket att säga. kul liv, ja!

Jobb, jobb & jobb

Har jobbat HEEELA vecka, blir även måndag och tisdag sen hoppas jag på lite ledigt. Ikväll kommer Mamma hem så nu ska jag städa lite så hon får komma hem till en fin lägenhet :) hehe

Puss!

Torsdag

Jaa, idag är det torsdag och jag börjar inte jobba förrän klockan 11. Men jag vaknade av mig själv kvart i 8 imorse, pigg och utvilad :) hehe. Har hunnit röja undan lite på mitt rum, setat vid datorn, ätit frukost och plockat ögonbrynen och det är fortfarande över 1,5 timme tills jag börjar. Vi får se vad jag hittar på nu, ha en bra dag i alla fall :)

Roligt

Nu är det måndag igen vilket innebär att det även är ny vecka. I slutet av denna vecka kommer den hända någonting ROLIGT :D kan dock inte avslöja vad ännu :)
Den här veckan innebär även att jag är helt ensam eftersom mamma åkte till Teneriffa igår för att hälsa på Sanna. Det är väl ganska skönt att vara själv men det blir ju lite ensamt också ;P

Idag har jag jobbat och bara kikat på TV. Ska snart laga lite mat och kolla lite mer på TV, haha vilket liv. Nee, men jag är ganska trött faktiskt plus att jag börjar tidigt imorgon också så det är väl bäst att ta det lugnt bara. Imorgon ska jag som sagt jobba sen efter jobbet ska jag träffa Sabina, vi ska äta lunch tillsammans. Ska bli trevligt, länge sedan jag träffade henne :D 


YES MAN

Igår blev det bio, YES MAN. Den var bra faktiskt, riktigt rolig :)



Idag ska jag gå på stan och kika på lite kläder och skor. :)

Let's dance

JAAA, idag börjar det. Ska bli roligt tycker jag, med Blondinbella & Hasse Aro. Blir alltså en lugn kväll framför TV:n, jobb imorgon också.

Vi hörs!

Ledig

Japp, nu har jag vart ledig i två dagar och det har vart väldigt skönt. Igår vad jag på stan med mamma sen följde jag med henne till tandläkaren. Sen på kvällen så tog hon & jag bara det lugnt, lagade mat och kollade på TV :) mysigt. Idag har jag nästan inte gjort någonting, köpt ett USB-minne och spolarvätska, kollat på TV och suttit här. Har vart skönt att inte göra något faktiskt. Imorgon blir det däremot jobb så nu ska jag bänka mig framför TV:n.

Puss!

2009

Det här får bli årets första inlägg :) Tänkte börja med att berätta lite om nyårsafton. På dagen var jag & Kimmo nere på stan och kikade, jag köpte ett par nya byxor :) Sen åkte vi hem, duschade och sådär sen åkte vi hem till Hanna. Där så åt vi middag, spelade spel och sådär. Jätte trevligt var det. Kvällen avslutades hemma. Bilder från kvällen kommer sen.

Igår så passade jag på att städa annars så gjorde jag inte mycket och idag har jag jobbat. Efter jobbet träffa jag på Sara så vi tog sällskap en bit :) Sen har jag lagom hunnit hem, ätit, duschat och kikat lite på TV. Snart ska jag gå till macken och köpa lite godis tror jag och sen så ska jag slå mig ner framför en film i min ensamhet. Imorgon blir det jobb klockan 7 så får nog bli en rätt tidig kväll. Nee, nu ska jag kila,

Puss!


RSS 2.0